Betalning

Betalning

Vi hoppas att du snabbt och enkelt kan köpa alla dina favoritartiklar online. Därför, när du behöver göra ett köp kan du använda någon av följande betalningsmetoder:

PayPal, Visa, MasterCard, American Express, Discover

Det rekommenderas att du väljer att betala med PayPal. När du har valt denna betalningsmetod på betalningssidan kommer sidan att hoppa till PayPal-webbplatsen, klicka på "Logga in" för att visa faktureringsuppgifterna, klicka på "betala nu" efter att ha bekräftat korrektheten. Sedan är transaktionen klar.
  
Om du har beställt dig men önskar ändra eller avbeställa din beställning, vänligen kontakta oss så snart som möjligt, eftersom beställningen snabbt kommer in i vårt lager. Vi gör vårt bästa för att göra några ändringar, men vi kan inte ge några garantier eftersom beställningen kan ha behandlats. I det här fallet kan du behöva vänta tills du får ordern och följ de normala returerna. Du hittar mer information om detta i vårt Hjälpcenter.

Om den plats du skickar inte matchar din faktureringsadress kan din beställning avbrytas och försenas för säkerhetsverifiering. KladerMode ansvarar inte för eventuella förseningar som kan härledas.

Tack vare våra kunders förtroende har vårt professionella team varit till din tjänst.