Leverans

Leverans

Vi bjuder in dig att välja vår butik, alla varor du köper i vår butik skickas gratis (standardleverans).

Vi erbjuder dina paket genom internationella budfirmor som UPS, FedEx, DHL, Epack och Hongkong Post. Vi väljer den mest lämpliga fraktmetoden enligt destinationen för din beställning. Eftersom leveransen är beställd av ett yrkesmässigt budfirma från tredje part, se till att din adressinformation är detaljerad och korrekt.

Vänlig påminnelse: Om ditt paket innehåller för många produkter, kan vi utfärda flera paket. Vi meddelar dig via e-post.

Vi skickar till alla delar av världen. Helt enkelt köpa och njut av vår kvalitetsservice, vi levererar den direkt till din dörr.

1. Ta emot din beställningsförfrågan

Efter att ha behandlat din betalning och mottagit din beställningsförfrågan kommer vi att bekräfta beställningen via e-post. Då ska vi förbereda varorna enligt din beställning. Vi behöver 1-2 arbetsdagar för att verifiera din beställning, bekräfta din betalning och verifiera din adress. När vi har behandlat din beställning skickar vi en fraktförfrågan till varuhuset. Efter att ha mottagit vår leveransförfrågan kommer vårt lager att beställa din beställning i tid enligt beställningsinformationen. Om din order fortfarande finns på lager skickas din beställning inom 24 timmar.

2. Behandlingstid

I det här avsnittet frågar vi ca 24-48 timmar för kvalitetskontroll och ordnar lämplig leverans. När paketet är skickat skickar vi dig ett mail med fraktinformationen.

Obs! Vid beställningar med flera projekt kommer bearbetningstiden att baseras på projektet med längsta behandlingstiden.

3. Leveranstid

Den faktiska leveranstiden till destinationslandet beror på fraktmetoden i din beställning.

Standard fraktkostnad: 5 - 15 arbetsdagar.

Snabb leverans: 3-10 arbetsdagar


Observera att vi inte behandlar din beställning på helger eller helgdagar. Därför vänta ytterligare 1-2 arbetsdagar för att behandla din helgbeställning.


Obs! På helgdagar kommer destinations- och kurirföretag också att påverkas av transiteringstider.

4. Levereras

Den totala leveranstiden är uppdelad i två delar: bearbetningstid och leveranstid

Enligt kommentarerna kan de flesta paket levereras snabbt och säkert. Vi arbetar med flera kända rederier för att betjäna våra många destinationer runt om i världen. Dessa inkluderar DHL, EMS, FedEx, Hong Kong Post och UPS.

orderspårning
När paketet är skickat får du ett mailmeddelande med spårningsnumret. Inkluderar ditt spårningsnummer och paketets spårningsadress. Spårningsnumret för varje paket är unikt. Observera att om du inte har fått det här e-mailmeddelandet inom 5 arbetsdagar efter din beställning, vänligen kontakta vårt eftersalgsteam. Och ge ditt ordernummer. Vi gör en fråga baserat på ditt ordernummer. I allmänhet svarar vi i realtid om status för din order och annan information.