Sekretesspolicy

Sekretesspolicy

Vi samlar kundinformation för att förbättra din shoppingupplevelse. Denna sekretesspolicy hjälper dig att förstå informationen du samlar om ditt besök i vår butik eller hemsida, hur vi använder och delar det och de skydd vi tillhandahåller för den informationen. Denna sekretesspolicy gäller för information som samlats in hos någon av våra butiker och webbplatser.

Information vi samlar in
Vi samlar in webbläsarinformation eftersom varje besökare använder vår hemsida. Icke-personliga identifieringsuppgifter kan samlas under processen att samla navigeringsinformation. Navigationsinformationen informerar besökare om användningen av vår hemsida, inklusive området för den mest besökta webbplatsen eller förra gången vi besökte vår hemsida. Den informerar oss också om den tekniska effektiviteten hos våra webbplatser och tjänster. Navigationsinformationen hjälper oss att bättre förstå besökarens upplevelse i vår butik och förbättra den genom att identifiera och leverera fler funktioner, tjänster och produkter som besökare gillar.

Personlig information
När du skapar eller uppdaterar ett konto, registrerar dig för ett program för köpavgifter eller hanterar ditt belöningskonto, skapar en önskelista, registrerar eller hanterar dina textpåminnelser, kan vi begära personlig information, lagra beställningar, delta i tävlingar eller lotterier. och delta i enkäter, handla online, kontrollera orderstatus eller se orderhistorik, kommentera våra produkter, köp och skicka presentkort eller elektroniska presentkort, leta efter produktwebbplatser på våra produkter eller tillhandahålla information om dina skoinställningar. De kategorier av information som samlats in inkluderar namn, adress, e-postadress, mottagarens namn och e-postadress, lagringsbelöningsnummer, orderinformation, telefonnummer, kredit- / betalkortinformation, datum av födelse och datum, dina kommentarer om våra produkter, sparade sökningar, föredragna varumärken, meddelanden eller påminnelser som du skapar.

Användning av personlig information vi samlar in.
    Den personliga informationen vi samlar in på nätet används för följande ändamål:
    Ge de produkter du begärde, fyll i de önskemål som du skapade och bearbeta dina avkastningar eller ändringar.
    Förstå dina behov och preferenser, möjligen genom enkäter, produktbedömningar eller cookies.
    Utveckla, marknadsföra och sälja produkter och tjänster för dig och anpassa din erfarenhet till vår webbplats baserat på dina intressen.
    Om beställningen eller leveransen är svår, kontakta dig eller mottagaren av produkten.
    Hantera och utveckla verksamhet och verksamhet, hantera konton, samla och bearbeta betalningar.
    Svara på din fråga
    Skicka uppdateringar till medlemmar i vår butik om belöningar, belöningarsprogram och våra produkter, kampanjer och evenemang
    Ge information via de olika kommunikationskanalerna du tillhandahåller om våra produkter eller webbplatser, inklusive när du registrerar ett konto, registrera dig för ett belöning eller köp, lägg till dig en e-postlista eller vår lista över telefonmarknadsföring och e-postklient för ett köp.

Vår butik kan vara inblandad i vissa orelaterade företag som länkar dig till vår hemsida, vilket kan inkludera erkännande av våra inköp. Vi kan dela personligt identifierbar information som vi samlar in från dig med tredje part som är länkade till vår hemsida. Du bör vara medveten om att vi får avslöja din specifika information enligt lag eller baserat på vår äkta tro på att det är nödvändigt att tillämpa eller tillämpa användarvillkoren och användarvillkoren för vår webbplats och att följa eller följa lagen. Det är nödvändigt att skydda användarna på vår webbplats eller andra. Om vi ​​sammanfogar, förvärvar eller förvärvar med andra kommersiella enheter kommer del eller all personlig information som samlas in om dig att delas med den enheten och vi behåller den.

Vi respekterar användarnas integritet och har utvecklat denna sekretesspolicy för att visa ditt engagemang för att skydda din integritet. Syftet med denna sekretesspolicy är att beskriva användarna av våra webbplatser och tjänster, den information vi samlar in, hur vi använder den, med vilka vi delar den och deras val om sådan användning och upplysning. Vi vidtar lämpliga säkerhetsåtgärder för att skydda din personliga information mot obehörig åtkomst och upplysningar. Till exempel får endast behöriga anställda tillgång till personlig information, och kan bara göra det för tillåtna affärsfunktioner. Dessutom använder vi kryptering när du överför din konfidentiella personuppgifter mellan ditt system och våra system och vi använder en brandvägg för att förhindra obehörig åtkomst till din personliga information.